100% élettartam garancia

100% élettartam garancia

100% élettartam garancia - örökre

Tudjuk azt, hogy az általunk gyártott termékek rendkívül jó minőségűek. Csak a legjobb alapanyagokat választjuk, a legmodernebb technológiákkal dolgozunk. A fotókat nem közvetlenül a termék felületére nyomtatjuk, hanem "beleégetjük" az anyagba, ezáltal rendkívül tartósak lesznek. A legtöbb prémium alapanyagunk Németországból érkezik, más termékeink pedig 100%-ban Magyarországon készülnek.

Éppen ezért az összes általunk készített fényképes ajándéktárgyra 100% örök életű, élettartam garanciát vállalunk.

Mit jelent ez?

Garantáljuk, hogy az általunk nyomtatott ajándéktárgyak felületéről sosem fog lekopni a fotó. Ha ez mégis megtörténne - amire nem fog sor kerülni - hozd vissza bátran a terméket, és mi teljesen ingyen, díjmentesen kicseréljük azt. Bármikor, akár 10 év múlva is.

Az általunk készített bögréket nyugodtan használhatod mikrohullámú sütőben is, sőt mosogatógépben is elmoshatod. A pólók és egyéb ruházati termékek mosógépben is moshatók. Ekkor sem fog lejönni róluk a grafika. Az áruházunkban megtalálható ajándéktárgyak nem "kínai tömegtermékek".

Azoknál az ajándékoknál, amelyek "speciálisabb" bánásmódot igényelnek, külön fel fogjuk majd hívni a figyelmed, hogy mire ügyelj a használatuk során. Nyugi, ilyenből nem lesz sok. Ha betartod az általunk tanácsolt dolgokat, örök életű ajándékaid lesznek.

Nincs semmi veszteni valód, rendeld meg bátran az általad kiszemelt ajándékot!Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook