Szállítási információk

Több féle szállítási mód közül is választhatsz.

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen is átveheted budapesti 16. kerületi irodánkban.
Irodánk címe: 1161 Budapest, Pálya u. 48. (bejárat a Béla u. 1. felől)
Nyitvatartás: hétfő - péntek: 09:00 - 16:00

Fontos: Mivel nem mindig tartózkodunk az irodában, ezért mielőtt jönnél, telefonos időpont egyeztetés szükséges a 06 20 911 1999 telefonszámon.


Személyes átvétel Pick Pack Ponton

A megrendelt termékeket személyesen is átveheted az ország 190 városában megtalálható közel 600 Pick Pack Pont egyikében is. Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is. A Pick Pack Pont pontjai között megtalálod az Inmedio és Relay üzleteket, melyek közül az előbbiek bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, az utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál, pl. MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport helyszínein találhatók meg, hétfőtől vasárnapig 8:00 és 20:00 óra közötti nyitvatartással. További Pick Pack Pont átvevő partnerek a Playersroom, Sportfactory, valamint a Playmax hálózat üzletei, melyek megtalálhatók minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. A Co-op Star hálózat boltjaiban a szolgáltatást immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlóink is igénybe vehetik. A Pick Pack Pontok átvételi helyszíneit a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, így akár 00:00 - 24:00 órás nyitvatartási időben is átveheted csomagod, ez a lehetőség az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthet kedvező átvételi megoldást. Utánvétes küldemények esetén a legtöbb helyen a vételár a készpénz mellett bankkártyával is kiegyenlíthető.

Nem kell a futárt vagy a postást otthon várnod, nem kell mást megkérned a küldemény átvételére, kényelmesen és akkor veheted át csomagodat, amikor csak szeretnéd.

FONTOS: A csomag átvételekor a Pick Pack átvevőponton elkérik majd az átvevő személyi igazolványát, hogy igazolni tudják, hogy ki vette át a csomagot.

Amennyiben további információkat szeretnél kapni a Pick Pack Pontokról, kattints ide!

A csomagfeladás díja egységes, függetlenül a rendelt mennyiség darabszámától, súlyától, egyszeri díjat számolunk fel.

Normál csomag feladásának díja: 790 Ft
Utánvétes csomag feladásának díja: 1190 Ft (ebben az esetben a csomag árát és a szállítás díját átvételkor az átvevőhelyen kell megfizetned készpénzzel vagy bankkártyával)

Amennyiben rendelésed összege eléri a 10 000 Ft-ot, úgy előre utalás
vagy bankkártyás vásárlás esetén a csomagod ingyenesen kerül kiszállításra Pick Pack Pontra!


Személyes átvétel PostaPonton, MOL PostaPonton és CsomagAutomatában

PostaPonti átvétel esetén a megrendelt termékeket több mint 2500 postán, 125 MOL kúton, valamint számos Csomagautomatában is átveheted. Nem kell a futárt vagy a postást otthon várnod, nem kell mást megkérned a küldemény átvételére, kényelmesen és akkor veheted át csomagodat, amikor csak szeretnéd. Országosan több, mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheted csomagod. Válassz egy postát vagy egy MOL kutat, amelyik útbaesik! Ráadásul a MOL kutakon és a Csomagautomatákból a nap 24 órájában, akár éjszaka is átveheted csomagodat.

Amennyiben további információkat szeretnél kapni a PostaPontokról és a MOL PostaPontokról, kattints ide!
Amennyiben további információkat szeretnél kapni a Csomagautomatákról, kattints ide!
A PostaPontok, MOL PostaPontok és Csomagautomaták térképes listáját itt tudod megnézni.

A PostaPontra, MOL PostaPontra és Csomagautomatába kézbesített küldemények feladási díjai egységesek,
függetlenül a rendelt mennyiség darabszámától, súlyától, egyszeri díjat számolunk fel.

Normál csomag feladásának díja: 990 Ft
Utánvétes csomag feladásának díja: 1490 Ft (ebben az esetben a csomag árát és a szállítás díját átvételkor az átvevőhelyen kell megfizetned)


Kiszállítás a GLS futárszolgálat segítségével

Ha nem átvevőponton, hanem otthonodban vagy a munkahelyeden szeretnéd átvenni megrendelt termékeidet, a GLS futárszolgálatot javasoljuk. A házhozszállítás fix díjon történik, függetlenül a küldött csomag súlyától, értékétől. A GLS csomagod online nyomonkövethető, azaz a cég weboldalán megnézheted, hogy éppen merre jár a csomag. A kiszállítási idő maximum 2 munkanap, de a legtöbb esetben már a csomag feladását követő napon megérkezik a küldeményed.

A GLS csomagszállítási díjai egységesek, függetlenül a rendelt mennyiség darabszámától, súlyától, egyszeri díjat számolunk fel.

Normál csomag feladásának díja: 990 Ft
Utánvétes csomag feladásának díja: 1490 Ft (ebben az esetben a csomag árát és a szállítás díját átvételkor a futárnak kell megfizetned)

 Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook