Fizetési információk

Több féle fizetési mód közül is választhatsz.

Fizetés személyes átvételkor készpénzben vagy átvételkor bankkártyával

A megrendelt termékeket személyesen is átveheted budapesti 16. kerületi irodánkban, ahol készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz.
Irodánk címe: 1161 Budapest, Pálya u. 48. (bejárat a Béla u. 1. felől)
Nyitvatartás: hétfő - péntek: 09:00 - 16:00


Banki átutalás

A megrendelt termékek vételárát átutalhatod bankszámlánkra is. Fontos, hogy az átutalás közlemény rovatában tűntesd fel rendelési azonosító számod, hogy az utalásod feldolgozása során be tudjuk azonosítani rendelésed.

Bankszámla számunk: 10401914-00022012-00000005
Számlatulajdonos: Nextprint Kft.
Bank neve: K&H Bank

Abban az esetben, amennyiben nem rendelkezel bankszámlával, de ezt a fizetési módot szeretnéd használni, bármelyik hozzád közel található K&H Bank pénztárában befizetheted a vételárat a fenti bankszámla számra.


Online bankkártyás fizetés

A megrendelt termékek vételárát bankkártyával is kifizetheted. A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban.

A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. weblapjára irányítunk, ahol a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a "Fizetés bankkártyával" lehetőséget válaszd, majd a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. fizetési szerverén a kártyád számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját add meg. A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard és Maestro típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. 

A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. hibaüzenetben közli a hiba okát.

Elfogadott bankkártyák:
        


Utánvétes fizetés

A megrendelt termékek vételárát utánvéttel is kifizetheted. Ekkor a kiszállítást végző futárnak, a csomag kiszállításakor kell átadnod a vételár összegét, vagy a futárnál is fizethetsz bankkártyával. Szintén kérhetsz utánvétes kiszállítást Pick Pack PontraPostaPontraMOL PostaPontra vagy Csomagautomatába is. Az utánvét értékét Pick Pack Ponton készpénzben vagy bankkártyával, PostaPonton készpénzben, MOL PostaPonton készpénzben vagy bankkártyával, Csomagautomatában pedig bankkártyával egyenlítheted ki.


"Korábban már kifizettem"

Amennyiben a megrendelt termék vételárát korábban már kifizetted (például kuponos oldalon vásároltál ajánlataink közül, és a vételárat a kuponos szolgáltatónak utaltad el), abban az esetben válaszd ezt a lehetőséget. Természetesen a már kifizetett megrendelésed mellé további termékeket is vásárolhatsz áruházunkban, azok egy postaköltséggel kerülnek majd kiszállításra. Ekkor kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, és természetesen csak a vételár különbözetet kell kifizetned.Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook