Rólunk

A Nextprint Nyomdaipari Kft. 2007-ben alakult, kis, családias vállalkozásként. A céget egy grafikusokból álló csapat alapította, így a grafikai vonal nyomdai tevékenységünkben is kiemelt szerepet játszik. A munkánk egyben a hobbink is, szeretjük a kihívásokat, és szívesen valósítjuk meg ügyfeleink kreatív ötleteit. Elsősorban digitális nyomdai szolgáltatásokat nyújtunk, kis példányszámban. Akár egyetemi szakdolgozatod nyomtatnád ki, akár egy darab naptárra vagy képeslapra lenne szükséged, bátran fordulhatsz hozzánk. Mi nem küldünk el, mint a nagy nyomdák, akik száz példány alatt meg sem hallgatnak; és nem próbálunk megtéveszteni érthetetlen szakkifejezésekkel sem. Meghallgatjuk a  problémáid, és közösen találunk rá megoldást. De nemcsak magánszemélyek, hanem cégek megrendeléseit is szívesen teljesítjük. Saját ofszet gépeink mellett számos nagy nyomdával is kapcsolatban állunk, így sikerült igen kedvező árakat kialakítanunk, amelyeket továbbadunk megrendelőink számára is.

A másik szakterületünk a szublimációs nyomtatás, az ország egyik legmodernebb technológiáit felvonultató gépparkjával dolgozva készítünk különböző fényképes ajándéktárgyakat. Folyamatosan kutatunk a legjobb minőségű alapanyagok után, hogy azok felhasználásával biztosíthassuk a kiváló minőségű végeredményt, amellyel mi magunk és az ügyfél is elégedett. Nemcsak papírra, hanem bármilyen más felületre, például üvegre, fémre, fára, kerámiára is nyomtatunk fotóminőségben. Ezek a nyomatok időtállóak, nem fakulnak; a fényképes bögre mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben is használható, a fényképes póló mosáskor nem kopik. Nyitottak vagyunk ügyfeleink kreatív ötleteire: nyomtattunk már például esküvői dekorációként szolgáló virágok szirmaira vagy ételfestékkel tortára is.

Amennyiben bármilyen kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy nyomdai munkára szeretnél árajánlatot kérni, írj nekünk most az info@nextprint.hu e-mail címre!Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook