100% pénz-visszafizetési garancia

 

100% pénz-visszafizetési garancia100% pénz-visszafizetési garancia

Tudjuk azt, hogy az általunk gyártott termékek rendkívül jó minőségűek, ezért az összes általunk készített fényképes ajándéktárgyra 100% örök életű, élettartam garanciát vállalunk. Termékeink között megtalálhatók olyan ajándékok is - jellemzően ezek a termékek a vicces ajándéktárgyak - melyek gyártását nem mi végezzük. Ezek a termékek is nagyon jó minőségűek, azonban - mivel ezeknek az ajándékoknak nem mi vagyunk a gyártói - nem tudjuk vállalni a "Teljes élettartam garancia" szolgáltatásunkat. Mivel ezek a termékek nem egyedi fotókkal készülnek, a törvény által előírt 14 napos elállási jog természetesen érvényesíthető. Sőt. Mi a pénz-visszafizetési garancia időtartamát megdupláztuk, így a 14 nap helyett - ha esetleg mégis meggondolnád magad - akár 28 napon belül visszajuttathatod a megrendelt terméket, és mi a kifizetett vételárat teljes egészében visszaadjuk.

A "100% pénz-visszatérítési garancia" szolgáltatás az összes olyan termékre vonatkozik, melyek nem egyedileg, a saját elképzelésed alapján, az általad küldött fotókkal és feliratokkal nyomtatva készültek. 

Minden egyes ajándéktárgy leírásánál megtalálod majd a garanciára vonatkozó ikont is, így láthatod, hogy mely termékekre vonatkozik a "100% teljeskörű élettartam garancia", és mely termékek esetén veheted igénybe a "100% pénzvisszafizetési garancia" lehetőségét.

Nincs semmi veszteni valód, rendeld meg bátran az általad kiszemelt ajándékot!Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook