TIPP: A szállítási lehetőségek a kiválasztott fizetési módok függvényében változnak. Tehát csak azok a szállítási módok jelennek meg, amelyek a kiválasztott fizetési mód esetén választhatók. Válassz elsőként fizetési módot, ekkor megjelennek az adott fizetési módhoz tartozó szállítási lehetőségek is! 

Például: Készpénzes fizetés választása esetén csak a "Személyes átvétel irodánkban" átvételi módot engedi választani az áruház, de pl. bankkártyás vásárlás vagy utánvét esetén már választható a kiszállítás vagy a Pick Pack Pont átvétel is. 


 

 

Ha minden adatot megadtál, kattints a lap alján található "MEGRENDELÉS" gombra a rendelés véglegesítéséhez!Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook