Jogi nyilatkozat

A megrendelés jóváhagyásával tudomásul veszed, hogy az a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján vállalkozási szerződést jön létre közted és a Nextprint Nyomdaipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (cg. 01-09-891062; 1151 Budapest, Veresegyház u. 51.). között.

A szerződés tárgya az általad megrendelt termék, árát a megrendelés leadása előtt a rendszer (rendszer: www.ajandek24.hu honlap) közli (ez az ár az általános forgalmi adót és egyéb kötelező terheket is magában foglaló ár, magában foglalja az összes járulékos költséget, így különösen a szállítási vagy postaköltséget, mely külön kerül feltüntetésre).

A megrendelés leadása előtt a fizetés, a szállítás vagy a teljesítés egyéb feltételei közlésre kerülnek a rendszer által.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletben foglalt tizennégy napos elállási jogodat nem gyakorolhatod olyan termék értékesítése esetében, amely személyedhez kötött, illetve amelyet utasításod alapján vagy kifejezett kérésedre állítottunk elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó, a Nextprint Kft. által forgalmazott termékek túlnyomó többsége ilyen.

A Nextprint Kft.-t a megrendelés leadásakor vállalt határidő köti. Késedelmes teljesítés esetén a törvényes késedelmi kamatra tarthatsz igényt, jelen feltételek elfogadásával a késedelem miatt minden ezt meghaladó igényedről lemondasz.

A megrendelés elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad megadott személyes adatokat az ajandek24.hu oldal üzemeltetője, a Nextprint Nyomdaipari Kft. nyilvántartsa.

Amennyiben jelentkezel hírlevél szolgáltatásunkra, cégünk a Nextprint Nyomdaipari Kft. az általad megadott és nyilvántartott adataid kizárólag saját marketing és statisztikai tevékenységére használja fel, azokat harmadik fél részére nem adjuk át.

Amennyiben nem jelentkezel hírlevél szolgáltatásunkra, akkor a rendelés során megadott adataid csak a termék gyártásához, számlázáshoz, illetve szállításához használjuk fel, a megadott adatokat harmadik fél részére ekkor sem adjuk át.

A megrendelés elküldésekor kijelented, hogy az általad megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Tudomásul veszed, hogy az ajandek24.hu weboldalon megtalálható design tervek, grafikák, képi és szöveges elemek a Nextprint Nyomdaipari Kft. szellemi tulajdonát képezik, azok felhasználása csak a weboldalon található tervező programmal elkészített saját egyedi termékek elkészítésére használhatók fel. Amennyiben az oldalunkon található design terveket, grafikákat saját weboldaladon, vagy másmilyen egyéb módon szeretnéd felhasználni, ehhez cégünk írásos beleegyezése szükséges.

Kijelented, hogy a rendeléskor általad feltöltött képek, feliratok és egyéb, a termék gyártásával kapcsolatos, általad küldött anyagok nem állnak szerzői jogvédelem alatt, felhasználásuk harmadik fél érdekeit nem sértik. A gyártott termékekre jogvédett vagy mások érdekeit sértő tartalom nem helyezhető el. Ezen nyilatkozatoddal kapcsolatosan minden polgári és büntetőjogi felelősség Téged terhel akkor is, ha harmadik személy lépne fel ilyen igénnyel a Nextprint Kft.-vel szemben az általad feltöltött képek, feliratok, vagy egyéb, a termék gyártásával kapcsolatos anyag vonatkozásában.

A Nextprint Nyomdaipari Kft. nem köteles teljesíteni megrendelésedet akkor, ha a rendelés során megadott képek, ábrák, grafikák, szövegek szerzői vagy személyiségi jogokat sértenek, vagy bármilyen egyéb bűncselekményt valósítanának meg, vagy jó erkölcsbe ütköznek. A megrendelés elfogadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a Nextprint Kft. grafikai elemeivel elkészült terv a Nextprint Kft. szellemi terméke, annak azonos, vagy hasonló formában történő további felhasználása jogszabályba ütközik és tilos, az azzal kapcsolatos vagyoni és nem vagyoni kárt viselni vagy köteles.

Az általad feltöltött fotók minőségéből eredő hibás termékekért (pl. kis felbontású képek, rossz minőségű, telefonnal készített, sötét árnyalatú fotók) a Nextprint Nyomdaipari Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, az nem tartozik a hibás teljesítés körébe.

Amennyiben elállsz a megrendeléstől, vagy nem veszed át a terméket, köteles vagy a Nextprint Nyomdaipari Kft. kárát, a gyártás megkezdése miatt felmerült költségeit megtéríteni.

Kupon kedvezmény igénybevételekor (ha több kuponnal is rendelkezel) minden esetben egyszerre csak egy - az általad kiválasztott - kupon kerülhet felhasználásra. Több különböző kupon, vagy több különböző akció nem vonható össze. Kivételt képez ezalól az adott értékhatár feletti ingyenes kiszállítás. Ez természetesen kuponos kedvezmények igénybevétele esetén is érvényes.

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot ide kattintva érheted el.

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással. A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt. Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

A megrendelés elküldésével kijelented, hogy az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vetted, megértetted és azokat magadra nézve kötelezőnek tekinted.Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook