Fényképes naptárak

Kezdd az új évet prémium minőségű egyedi fényképes naptárakkal!

Az év végéhez közeledve, az új esztendőben ismét aktuálissá válik a naptár vásárlás. Bizonyára te is elgondolkodtál már azon, hogy az évről-évre ismétlődő, "sablonos" naptárak helyett valami egyedit válassz szobád vagy irodád falára. Megannyi képet gyűjtöttél össze ebben az évben is - gondolj csak a nyaralások, a családi összejövetelek fotóira, a tavaly készült karácsonyi, vagy éppen szilveszteri fotókra. Őrizd meg ezeket az emlékeket a jövő évre is, szedd csokorba a képeket, és mi egy igazán exkluzív, fényképes naptárat készítünk, ami az egész esztendőben eszedbe juttatja a legszebb pillanatokat.

Miért válassz bennünket?

  • Több, mint 44 féle fali-, 22 féle asztali-, 16 féle konyhai- és 172 féle poszter naptár közül választhatsz.
  • A naptárakat online megtervezheted. Nincs szükség látványtervek küldözgetésére, már közvetlenül a képek feltöltése után láthatod, hogy az adott naptár hogyan fog kinézni képeiddel, melyeket szabadon elrendezhetsz és méretezhetsz.
  • Minden naptár sablonunkat külön-külön kipróbálhatod a saját képeiddel, előre megnézheted, hogy az adott kép hogy fog mutatni a naptár lapjain.
  • Egy oldalra több képet is elhelyezhetsz.
  • Csak a legjobb minőségű alapanyagokkal és gépekkel dolgozunk.
  • Garanciát adunk a minőségre, a vállalt gyártási határidőket betartjuk.
  • Ha bármilyen probléma adódna a feltöltött képpel, időben értesítünk.

Ma már több vállalkozás is készít - hol olcsóbb, hol drágább árfekvésben - egyedi fényképes naptárakat. Szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, hogy mire figyelj egyedi fényképes naptár rendelésekor. Ezen tanácsokkal nem versenytársainkat szeretnénk "lejáratni", csupán segíteni szeretnénk a tájékozódásban, hogy az esetleges későbbi bosszúságokat elkerüld és jó döntést hozz.

Mindenek előtt nézz utána - ezt a legtöbb helyen korrekt módon jelezni is szokták -, hogy az adott naptár milyen technológiával és milyen alapanyagokból készül. Egészen más végeredményt kapsz, ha a naptárat színkalibrált digitális nyomdagéppel (ilyeneket használunk mi is), vagy csak egy közönséges "házi" nyomtatóval készítették el.

Nagyon fontos a papír minősége és vastagsága (gramsúlya) is. Sajnos sok helyen 160 g-os papírra készülnek a fotónaptárak. A laikus vásárlók azt gondolhatják, hogy ez egy nagyon jó minőségű fotópapír lehet, azonban a 160 g-os papír az igényesebb szórólapok alapanyaga, egyáltalán nem vastag, nem túl tartós, véleményünk szerint nem igazán alkalmas naptárak készítésére. Éppen ezért mi 250 g-os, vastag fényes kartont használunk.

Szintén fontos a kötészet kivitelezése is. A naptárakat műanyag és fém spirállal is lehetséges spirálozni, de a tartós kivitelhez elengedhetetlen a fém ikerspirál és a fém naptárakasztó használata. Nálunk a naptáraink előlapjára fényes, víztiszta védőfólia, a hátuljára hófehér, vastagvédő karton kerül.

Mi történik rendelésed leadása után?

Miután beérkezett megrendelésed, kollégáink átnézik az általad készített naptár tervet. Ha bármilyen hibát találunk, azonnal értesítünk. A feltöltött képeket - ha szükséges - korrigáljuk, például eltűntetjük a "vörös szemeket", ha esetleg túl sötét lenne a fotó, de még javítható, akkor javítunk rajta, ha esetleg egy kicsit fakóbb lenne a kép, élénkebb színeket állítunk be. Ezután elkezdjük a naptár nyomdai előkészítését, majd kinyomtatjuk, spirálozzuk és elkészítjük a naptárat. A gyártási idő hivatalosan 7 nap, de a legtöbbször már sokkal korábban elkészülnek a naptárak.

Válassz naptár kínálatunkból, ajándékozz egy szép emléket idén karácsonykor, kattints ide!


Gyermekeidről vagy a vidám családi pillanatokról készült képekből különleges egyedi fényképes fali- vagy asztali naptárat készíttethetsz, de meglepheted szüleid is házassági évfordulójukon egy közös fotókból összeállított naptárral.

Egyik rokonod vagy ismerősöd születésnapja közeleg, és nem tudod, mit adj neki ajándékba? A szokásos könyv, CD vagy illatszer nem túl fantáziadús vagy személyre szabott, de az is érthető, ha nem tudjuk mindig alaposan átgondolni, mi is lenne az ideális ajándék az illető számára. Valami olyasmi, amit használni tud, és egyben személyes: benne van az is, aki adja, és az is, aki kapja. Ha vannak gyermekeid, a nagyszülők számára ők a legszebb ajándék. Bár az unokák nem lehetnek minden nap náluk, egy ötletes ajándék jóvoltából naponta láthatják őket. Ha a gyermek nemrég született, még nagyobb örömet szerezhet egy ilyen meglepetéssel. Készíttess egyedi naptárt családodról vagy gyermekeidről készült fotókból! Akár az egyes hónapokhoz illő fotókat is összeválogathatsz; például nyárra strandolósat, őszre és tavaszra kirándulósat, télre pedig szánkózósat. Ráadásul meg is tervezheted az ajándékba szánt fali, asztali vagy egylapos éves naptárat. Több száz sablon közül választva, egy online tervező segítségével elrendezheted a képeket, beállíthatod, mi hova kerüljön.Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook