Képeslapok, meghívók

Az e-mailek, SMS-ek és a közösségi oldalakon írt üzenetek világában már kevesen küldenek egymásnak hagyományos, papír alapú képeslapot vagy meghívót. Éppen ezért ez utóbbi mára ismét különlegessé vált, és sokkal személyesebb figyelmességnek számít. Főként, ha nem a boltban kapható változatok közül válogatunk, hanem saját ötletünk alapján készíttetünk egy egyedi darabot.

A közhelyes karácsonyi jókívánságokat senki sem szereti, főként, ha egy SMS formájában zavarják meg a családi ebédet. Egy gyönyörű fotóval vagy grafikával díszített képeslap személyes üzenettel kiegészítve viszont biztosan kellemes meglepetést szerez. Gyermeked születésnapi zsúrjára szóló meghívót vagy személyre szóló, eljegyzéshez gratuláló lapot is készíttethesz. Áraink nem sokban különböznek a bevásárlóközpontokban megvásárolható kész meghívókétól és képeslapokétól, így tőlünk szinte azonos költség mellett sokkal személyesebb, egyedibb megoldást kapsz.Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook