Lepd meg párod Valentin Nap alkalmából és válassz akár 35 különböző bögretípus közül!

Varázsold közös képeteket egy igazán jó minőségű porcelán bögre felületére! A bögre kinézetét online tervezheted meg weboldalunkon. Miután kiválasztottad a neked tetsző bögretípust, azonnal feltöltheted a képeket, és megnézheted, hogy a saját fotód hogyan fog kinézni az elkészült bögrén.

A speciális gyártási eljárásnak köszönhetően a bögrére került fotó teljesen időtálló, sosem kopik le a bögre felületéről. Erre 100% élettartam garanciát is vállalunk. Az elkészült bögrék mosogatógépben is moshatók, mikrohullámú sütőben is használhatók. Rendeld meg kedvesed Valentin napi ajándékát most!Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook