Egyedi fényképes húsvéti tojás fólia - 5 db.

Válassz a következő lehetőségek közül:

 

Töltsd fel a termékre kerülő fotókat.
Azokhoz a termékekhez, melyeken több kép is elhelyezhető, egyszerre akár több fotót is feltölthetsz. Húzd erre a területre a feltölteni kívánt képeket, vagy kattints a "Fájlok feltöltése" gombra. Minnél nagyobb felbontású képet küldesz, annál szebb lesz a végeredmény. Ha az eredeti fotót már megvágtad, és megvan még az eredeti változata, ha lehetséges töltsd fel azt is.

Kép Név
Még nem töltöttél fel semmit.

Itt tudod a képeid feltölteni.

Fájlok feltöltése

2 190 Ft 1 990 Ft


Elérhetőség:
Raktáron
Azonosító:
EAS-001
Gyártási idő:
3-5 munkanap
 
Szállítási lehetőségek, kiszállítási idők:
Személyes átvétel: gyártás után azonnal
GLS futár: 1 munkanap
GLS CsomagPont: 1 munkanap
GLS Automata: 1 munkanap
Pick Pack Pont: 4-5 munkanap

Készíts egyedi fényképes húsvéti tojásokat otthon - Egységcsomag 5 db. egyedi fényképes hímestojás elkészítéséhez. Lepd meg locsolóidat!

Ha húsvét, akkor locsolás, ha locsolkodás, akkor hímestojás :)

Szeretnéd meglepni locsolóidat egy igazán egyedi és meglepő ajándékkal? Úgy érzed, hogy a hagyományos csokitojás vagy a csokinyuszi unalmas? Készíts otthon egyedi húsvéti tojást. Ettől garantáltan meglepődnek vendégeid.

Az elmúlt évek nagy sikerű terméke ismét megvásárolható.

A bevásárlóközpontok polcain ma is találákozhatsz többféle színű, hagyományos tojásfestékkel, amelyek segítségével húsvéti tojásokat készíthetsz. Ezek a festékek tartalmaznak vékony, hártya szerű matricákat is, melyek a megfestett tojás felületén tapadnak meg. Egységcsomagunk abban tér el a hagyományos tojásfesték csomagoktól, hogy a tojásra kerülő vékony díszítőelem nem előre elkészített virágokat, húsvéti motívumokat, hanem az általad feltöltött fotót tartalmazza. Neked már csak az üres tojásokra és a tojásfestékre van szükséged.

A fóliákat nem csak hagyományos tojásokra, de fa- vagy műanyag tojásokra is felhelyezheted. Az egységcsomag 5 db. tojásfóliát tartalmaz.

Mi történik a megrendelés elküldése után?

Miután feltöltötted a fotókat és leadtad megrendelésed, kollégáink elkészítik és postázzák a speciális hártyafóliát is az általad küldött fotókkal nyomtatva.

Képeid egy speciális eljárás segítségével nyomtatjuk egy hártyavékony fóliára. A speciális fólia rugalmas anyagának és vékonyságának köszönhetően teljesen rásimul a tojások felületére, felveszi az ívek és a tojás formáját.

Főzd meg a tojásokat (a csomag csak az egyedi dekor matricákat tartalmazza, a tojásokat és a színezőfestéket neked kell beszerezned), majd néhány percre áztasd be a színezőfesték oldatba.

Az egyedi fóliát tedd egy kis tál meleg (kb. 40-45 fokos) vízbe, hogy a vékony hártyaréteg leváljon a hordozó papírról. Ha ez megtörtént, illeszd a hártya matricát a tojás felületére, majd simítsd rá. A matrica rugalmas anyagának és vékonyságának köszönhetően teljesen rásimul a tojás felületére és felveszi az ívek formáját. Fontos: A fólia a meleg víztől lesz rugalmas. Ha a tojásra helyezett fóliát merevebbnak találnád, semmi gond, nem volt elég meleg a tálban lévő víz. Tedd a tojást a fóliával együtt a csap alá, és meleg vízsugár alatt símítsd a fóliát a tojás felületére.

Ezután tedd félre a tojásokat 24 órára. Igény esetén a kész tojásokat zsírral fényesítheted. A tojásokra kerülő dekor fólia vízálló, a fényesítés során is megtartja a rajta található fotót.

FONTOS: A fóliák felhelyezése kézügyességet és türelmet igényel. Rendelésed ennek tudatában add le. Ha bármikor elakadnál a felhelyezés során, keress bennünket bátran, kollégáink segíteni fognak.

Közös családi készülődés

Köszönjük azt a számos pozitív visszajelzést, amelyet az elmúlt években tőletek kaptunk termékünkkel kapcsolatosan. Rengeteg vásárlónk köszönte meg azt az élményt, amikor a család a gyerekekkel együtt, közösen készíthette el ezt a teljesen egyedi kis ajándékot. Így az otthoni készülődés még élvezetesebbé vált. Köszönjük visszajelzéseiteket.


Még nem értékelték
Írd meg véleményed

Jellemzők

Az egyedi fényképes ajándéktárgyak tulajdonságai
A termék mérete: 4 cm átmérőjű kör
Alapanyag: Speciális rugalmas hártya fólia
Elhelyezhető képek száma: 5 db.

Vélemények (0)

Írd meg véleményed

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább

Fotók (1)Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook