Egyedi utcanév tábla - fém változat

Válassz a következő lehetőségek közül:

14 990 Ft


Elérhetőség:
Raktáron
Azonosító:
TU-0001
Gyártási idő:
5-10 munkanap
 
Szállítási lehetőségek, kiszállítási idők:
Személyes átvétel: gyártás után azonnal
GLS futár: 1 munkanap
GLS CsomagPont: 1 munkanap
GLS Automata: 1 munkanap
Pick Pack Pont: 4-5 munkanap

Egy igazán meghökkentő ajándékkal szeretnéd meglepni rokonodat, ismerősödet vagy barátodat? Ajándékozz egyedi utcanév táblát születésnapra, ballagásra, esküvőre, vagy éppen évfordulóra.

Garantáltan olyan ajándékot adsz így át, amelyet a megajándékozott büszkén fog elhelyezni kerítésén, vagy éppen a háza falán. Az általunk készített utcanév táblák mind méretükben, mind pedig alapanyagukban teljesen megegyeznek a közterületeken elhelyezett utcanév táblákkal, azonban feliratuk a megajándékozott nevét, születési idejét, vagy egy vicces tulajdonságát emeli ki.

Mi kerülhet fel egy ilyen táblára?

Szinte nincs olyan alkalom, ahol ez az ajándék ne merülhetne fel egy jó ötletként. Nevezz el egy utcát születésnapra az ünnepelt nevével (pl. "Kovács Béla sugárút"), a tábla tetejére írjuk majd a várost, ahol ismerősöd lakik, az alsó részre pedig a születési évszám kerül, amely a végtelenbe mutat.

Esküvőre, nászajándékként a pár neve, a dátum és kis szívecskék kerülnek a táblára, amelyet az ifjú pár boldogan fog elhelyezni első közös otthonuk bejáratánál. Ballagásra is ideális ajándék az egyedi utcanév tábla, feltűntetve rajta az iskola és a ballagó nevét, osztályát, valamint azt a két dátumot, amikor a diák elkezdte és befejezte tanulmányait az iskolában.

Egy ismerősöd saját vállalkozásba kezd? Miért ne gratulálnál neki egy egyedi utcanév táblával, amelyen a cég neve és az alapítás dátuma szerepel? A tábla biztosan előkelő helyre fog kerülni. De folytathatnánk a sort nyugdíjas búcsúztató ajándékként is, csak a képzeleted szabhat határt, hogy mi kerüljön egy ilyen táblára.

Mire figyelj egyedi utcanév tábla rendelésekor?

Több vásárlónk is megkérdezte - és bizonyára benned is felmerült már a kérdés - hogy az általunk készített utcanév táblák miért kerülnek többe, mint a más helyeken kapható hasonló táblák. Ugyan mi is készítünk olcsóbb árfekvésű - műanyag - utcanév táblákat, de ezeket csak alkalmi felhasználásra javasoljuk, mivel nem időtállók. A legtöbb helyen az olcsóbb táblák műanyagból készülnek, a nyomtatásuk pedig egy egyszerűbb matrica.

Mivel ezek a táblák leginkább kültéren kerülnek felhasználásra, elkerülhetetlen, hogy az egyszerűbb digitális nyomtatással készült változatokat az egész napos UV sugárzás kifakítsa. Az a felirat, ami a gyártás pillanatában még szép fekete volt, egy-két hónap után kiszürkül, kifakul.

Éppen ezért azt javasoljuk, ha ilyen táblával szeretnél valakit megajándékozni, a megrendelés előtt alaposabbna tájékozódj a tábla elkészítésének technológiájáról is. Fontos a tábla mérete is. Az általunk készített táblák 700 x 300 mm méretűek, a peremüknek köszönhetően 10 mm vastagságúak.

Nincs kellemetlenebb, mint amikor 1 évvel az ajándékozás után ismét meglátogatod ismerősöd, aki szomorúan mutatja, mennyire csúnya, kifakult lett a szép ajándék, amit jó szívvel adtál neki. Mi nem szeretnénk azt, hogy így járj.

Éppen ezért az egyedi utcatáblákat olyan eljárással (nem nyomtatással, hanem egy speciális gravírozással) készítjük, ahogyan a közterületeken is megtalálható hagyományos utcanév táblákat is gyártják, ahol alap követelmény a tartósság. A táblák nem műanyagból, hanem fémből készülnek, nagyon erős felületi védelmet kapva, így nem is rozsdásodnak. Az utcanév táblák sarkaiban egy-egy lyuk található, így könnyen rögzíthetők bármilyen felületre.

A megrendelés menete

A bal oldalon található beviteli mezőbe írd meg, hogy milyen feliratok kerüljenek a táblára. Ezután kollégánk elkészíti a tábla grafikai látványtervét, amelyet e-mailben elküldünk jóváhagyásra. Ha minden megfelelő, elkezdjük a gyártást. A táblák maximum 10 munkanapon belül elkészülnek.


Jellemzők

Vicces ajándéktárgyak tulajdonságai
A termék mérete: 700 x 300 x 10mm
Alapanyag: fém

Vélemények (1)

Írd meg véleményed

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább

Fotók (8)Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook