★ ★ ★    Early Bird kedvezmény: Új, 2019-es egyedi naptáraink november 25-ig még a tavalyi áron kaphatók.    ★ ★ ★
Ne maradj le! Töltsd fel fotóid és rendeld meg még most! A naptárak gyártási költsége 2018. november 26-tól emelkedni fog.

Ajándékok évfordulóra

Ajándékok évfordulóra

Szüleid harmincadik házassági évfordulója közeleg, és szeretnéd meglepni őket valami komolyabb ajándékkal, esetleg pároddal pont egy éve találtatok egymásra, és egy vicces vagy épp romantikus meglepetést keresel? Néha pont azok számára nem jut az eszünkbe semmilyen ajándékötlet, akiket a legjobban szeretünk. Ha téged is cserben hagyott a fantáziád, nézd meg a termékajánlatainkat.

Vicces kötény - Az ideális férj

Vicces kötény - Az ideális férj

2 290 Ft

"Az ideális férj: Korán jár haza, bevásárol, főz, mos.....Egyedi fényképes ajándékok

Az ajándék24.hu oldalán számtalan egyedi ajándéktárgyat rendelhetsz családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek vagy kollégáidnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, érettségire, leánybúcsúra vagy bármilyen más ünnepre. Készíttethetsz naptárt, bögrét, faliórát, párnát, pólót, fehérneműt, de akár puzzle-t vagy kutyanyakörvet is. A termékeket egy online tervezőprogram segítségével saját ötleteid alapján állíthatod össze. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajándéktárgyat, töltsd fel kedvenc fotóid hozzá, tervezd meg annak kinézetét. Elképzeléseid alapján mi egy igazán exkluzív, egyedi ajándéktárgyat varázsolunk képeidből.

Kapcsolat

Nextprint Nyomdaipari Kft.
1161 Budapest, Pálya u. 48.
(bejárat a Béla u. 1. felől - térkép)

06 20 911 1999
06 20 919 7477
info@nextprint.hu
nextprint.hu

Facebook